Intengo logo

Adatvédelmi nyilatkozat

Intengo ár-összehasonlító szolgáltatás

Az Intengo üzemeltetője, a bITeration Kft. (1031 Budapest, Saroglya u. 27.; Cg. 01-09-304194; továbbiakban: Szolgáltató) nem tárolja a felhasználók személyes adatait. A Szolgáltató fenntartja a jogot az Adatvédelmi Szabályzat bármikori megváltoztatására.

A Szolgáltató tudomására jutó valamennyi adatot és tényt bizalmasan kezel, azokat kizárólag a szolgáltatásai működtetéséhez, fejlesztéséhez, a hirdetési felületek értékesítéséhez hasznosítja. A Szolgáltató naplójegyzékében megtalálható adatok (például: IP cím, böngészőre és hardverre vonatkozó információk, korcsoport) nem köthetők semmilyen személyes adathoz.

Az Intengo.hu webhely úgynevezett sütiket alkalmaz a jobb felhasználói élmény érdekében. A Látogató a webhely használata során elfogadja, hogy számítógépén a webhely sütiket helyezzen el.

A webhely Google Inc. Analytics szolgáltatást használ a felhasználói szokások feltérképezése érdekében. A Google Inc. közvetítheti a gyűjtött információkat harmadik fél részére, amennyiben ezt törvény írja elő, vagy az adott harmadik fél a Google Inc. megbízásából dolgozza fel az adatokat. A Google Inc. adatvédelmi irányelvei itt (http://www.google.hu/intl/hu/policies/privacy/) olvashatók.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a partner webáruházak adatvédelmi gyakorlatáért.