Intengo logo

Általános szerződési feltételek

Intengo ár-összehasonlító szolgáltatás

Az alábbi Általános Felhasználási Feltételek (továbbiakban ÁSZF) a Szolgáltató (bITeration Kft., 1031 Budapest, Saroglya u. 27.; Cg. 01-09-304194; továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett intengo.hu webhely (továbbiakban: Szolgáltatás vagy Intengo) használatának feltételeit tartalmazza a szolgáltatást igénybe vevő látogató (továbbiakban: Látogató) részére. A Látogató a szolgáltatás használatával elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Általános Felhasználási Feltételeket.

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az Általános Felhasználási Feltételeket bármikor módosíthassa. A módosítást követően a webhely újbóli használatával a Látogató elfogadja a jelen szabályzat módosítását.

Az Intengo célja, így a szolgáltatás tárgya a világhálón tájékozódni és vásárolni kívánó Látogatók segítése a termékre vonatkozó információk és árak megismertetése által. A webhelyen megjelenő árak bruttó fogyasztói árak, amelyeket minden esetben a kereskedelmet bonyolító partnerek határoznak meg. A partner az a szerződött személy vagy cég, akinek a termékeire vonatkozó adatok megjelennek az Intengo.hu webhelyen.

A Szolgáltató és a Látogató között a webhely használata során nem jön, és nem jöhet létre szerződés sem a termék megvásárlására vonatkozóan, sem más összefüggésben. A Látogató az Intengo.hu weboldalt ingyenesen használhatja, a webhelyről a Partner webhelyére navigálhat.

A Szolgáltató a szolgáltatás – ide sorolva az üzemeltetés során alkalmazott szoftvereket, illetve a szolgáltatás során közzétett valamennyi tartalmat is – megbízhatóságáért, hibamentes működéséért, pontosságáért, teljességéért, illetve meghatározott célra történő alkalmasságáért semmilyen felelősséget nem vállal. A Szolgáltató nem vonható felelősségre továbbá a rajta kívül álló okkal összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért. A Szolgáltató nem vállal felelősséget az internetes hálózatok és szolgáltatások során keletkezett hibák és kimaradások következtében keletkező károkért és következményekért, illetve a mások által elhelyezett kártékony alkalmazások és programok (például: vírusok, férgek, makrók vagy hacker támadások) által okozott károkért.

A webhelyen megjelenített termékekkel kapcsolatos információkért – beleértve azok megfelelőségét, valódiságát, időszerűségét, aktualitását, helytállóságát – a Szolgáltató nem vállal felelősséget, illetve ezzel kapcsolatban mindenfajta felelősségét kizárja. A Szolgáltató nem vállal felelősséget továbbá a webhely használata során történő adatközlés hiányosságaiért, illetve a hibásan megadott adatokból adódó bármilyen következményért. A Szolgáltató nem vállal semminemű szavatosságot a webhelyen közzétett információk és termékadatok vonatkozásában.

A Szolgáltatásra és az Intengo.hu webhelyen megjelenített tartalomra szerzői jogi védelem vonatkozik. A Szolgáltatás rendeltetésszerű használata a tartalmak olvasásában, képernyőn történő megjelenítésében, illetve a nem-kereskedelmi célú felhasználásra történő lementésében vagy kinyomtatásában merül ki. A nem megengedett felhasználás polgári és büntetőjogi eljárásokat vonhat maga után. A szolgáltatás kizárólag a hatályos jogszabályok keretei között, illetve a Partner és a Szolgáltató jogainak sérelme nélkül vehető igénybe.

Kifejezetten tiltott minden olyan rendszer vagy megoldás használata, ami a webhely tartalmainak lemásolását, a szerverek túlterhelését, leállítását vagy a szolgáltatás rendes működésének ellehetetlenítését célozza. Rosszindulatú felhasználás esetén a Szolgáltató jogosult megtenni a szükséges jogi lépéseket annak érdekében, hogy a Felhasználó felelősségre vonása megtörténjen.

Jelen ÁSZF 2017. október 25. napjával lép hatályba és visszavonásig marad hatályos.