Ajándéktárgy

Vivamax QMED Akupresszúrás szőnyeg

5 990 Ft-tól

Legolcsóbb ajánlataink Vivamax QMED Akupresszúrás szőnyeg termékre

Elősegíti a lábizmok aktív működését, és a talpi reflexpontok stimulálását!

A természetes talajon való járás pozitív hatásait (a lábizmok aktív működése, a talpi reflexpontok stimulálása) a mai kor embere a civilizált életformánk következtében csak ritkán tapasztalhatja meg. Kutatások bizonyítják, hogy az egyenetlen talajon (pl.: folyami köveken, homok, füves talaj, stb.) való járás pozitív hatással van az emberi szervezetre. A QMED Akupresszúrás szőnyeg a természetes kavicsokon való járás, sétálás élményét nyújtja Önnek. A szőnyeg a természetes talaj tulajdonságait imitálja és ezáltal annak pozitív hatásait biztosítja a szőnyeget használó részére. A talp reflexpontjainak stimulálása nem csak a lábizmaink aktív használatában (pl.: lúdtalp kialakulásának megelőzése)  merül ki, hanem olyan jótékony hatásai is vannak, mint az egyensúly érzék javulása, vérnyomás szabályozás, az anyagcsere és a vérkeringés javulása, a fáradtságérzet enyhítése, az egész test energetizálása, valamint az immunrendszer erősödése. A QMED Akupresszúrás szőnyeget rendkívül egyszerű használni mind beltéren, mind a szabadban.

Kiknek ajánlott a QMED Akupresszúrás szőnyeg?

1/ Gyermekek számára

Az óvodás és kisiskolás korú gyermekek többsége különböző fokú lúdtalp deformációban szenved, melynek egyik oka a civilizált életmód és az ebből következő kevés, illetve hiányos természetes, egyenetlen felületen való járás. A QMED Akupresszúrás szőnyeg segítségével imitálhatjuk az egyenetlen talaj tulajdonságait, melyek segítik a lábizmok önkéntelen, aktív használatát, ezáltal elősegíthető a hosszanti és a harántboltozat kialakulása, fejlődése, mely következtében a lúdtalp kialakulását is megelőzhetjük. A QMED Akupresszúrás szőnyeget lúdtalptorna, vagy gimnasztikai gyakorlatok végzésére is használhatjuk. Gyermekek számára napi pár perces, játékos használat ajánlott.

2/ Középkorú és idős emberek számára

A középkorú és idős emberek rengeteg akut és krónikus betegségnek vannak kitéve. Az akupresszúrás szőnyeg javítja a mikrokeringést a talpban (ami a test második szíve), pozitív hatással van az idegekre és a lélekre is. A talp reflexpontjainak stimulálása javítja az egyensúly érzéket, szabályozza a vérnyomást, javítja az anyagcserét és a vérkeringést, csökkenti a fáradékonyságot, energetizálja az egész test, és erősíti az immunrendszert. Továbbá a QMED Akupresszúrás matrac segít enyhíteni a menopauza tüneteit, a menzesz előtt és után felmerülő kellemetlen következményeket, a székrekedést, az asztmát, valamint a gyomorbántalmakat is.

3/ Irodai, illetve ülő munkát végzők számára

A munkahelyen, vagy az iskolapadban töltött napok bizony nyomot hagynak a testünkön is, kívül-belül. A sofőrök, irodai munkát végzők, a diákok és általánosságban mindenki, aki rendszeresen hosszú órákat tölt ülő testhelyzetben ki van téve annak a veszélynek, amit a ülőmunka mér a szervezetünkre. A negatív következmények jelei lehetnek a hiperérzékenység, csökkent memória funkciók, feszült illetve gyenge idegállapot, gyomorbántalmak és hasi diszkomfort érzet, túlsúly, étvágytalanság. A QMED Akupresszúrás szőnyeg rendszeres és hosszabb távú használatának segítségével a fenti tünetek jelentősen csökkenthetők.

FIGYELMEZTETÉS     

A termék használata nem ajánlott amennyiben a testünk bármelyik részén vérzés tapasztalható (pl.: vérzékenységben szenvedőknek, vérköpés, vérhányás, véres széklet, a gyomorban vagy a belekben való vérzés esetén, menstruáció vagy más méhen belüli vérzés ideje alatt).
Terhesség és a menstruáció ideje alatt.
A termék használata nem ajánlott tüdőbetegségben, akut miokardiális infarktus ingatag állapotában, súlyos vese- illetve szívelégtelenségben szenvedő betegeknek.
Bármilyen érzékelési zavar, illetve bőrperforáció (pl.: hólyagok, sebek) esetén.
A napi használat mértéke nem haladhatja meg az 1 órát, ideális esetben a napi kezelés időtartama 15-20 perc felnőtt ember esetén, gyermekek részére napi pár perces játékos foglalkozás ajánlott.
Amennyiben Ön egyéb, fent nem említett súlyos betegségben szenved, kérjük a szőnyeg használata előtt keresse fel kezelőorvosát és kérje tanácsát!

A különleges műanyagból készült QMED Akupresszúrás szőnyeg vízálló és magas merevségű műanyag kavicsokat tartalmaz. Rendkívül mobilan használható termék, bármikor bárhová magunkkal vihetjük és használhatjuk a szobában, vagy akár a szabadban is.

Méret: 35*175 cm

Max. terhelhetőség: 100kg