A chia magos quinoa kása alap segítségével könnyen készíthetünk gluténmentes vegán kását. Az alappor nem tartalmaz hozzáadott cukrot és édesítőszert, így ízlés és diéta szerint egyénileg édesíthető! Összetevők: Gluténmentes Quinoa pehely, gluténmentes zabpehelyliszt, kókuszreszelék, aztékzsályamag (Salvia hispanica, azaz chia mag) (7%), természetes vanília aroma, természetes banán aroma, bourbon vanília őrlemény. Felhasználási javaslat: Hozzávalók (1 adaghoz): 30 g Szafi Free Reggeliző CHIA magos QUINOA KÁSA alap; 1,5 dl. kókusztej (pl. Alpro kókuszital); kb. 15 g cukornak megfelelő édesítő (pl. 4-5 g Szafi Reform négyszeres erősségű édesítőszer); Friss gyümölcs, vagy aszalványok, magok ízlés és diéta szerint Elkészítés: A kását, a vízzel és az édesítővel keverjük ki, majd tegyük fel a tűzre és folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, míg be nem sűrűsödik. Friss gyümölccsel vagy aszalványokkal, magokkal tálaljuk!