Bőrápolás

EmTech Bioemsan testvaj, 70 ml

9 525 Ft-tól

Legolcsóbb ajánlataink EmTech Bioemsan testvaj, 70 ml termékre

A bioemsan testvaj kiváló termék minden bőrtípusra: simogatóan puhává, kellemes tapintásúvá varázsolja bőrét, támogatja a nedvességmegkötésben, és erősíti ellenálló képességét. Az Afrikából származó sheavaj és kakaóvaj az illatos kókuszolajjal együtt fő alkotórészei a biemsan testvajnak. A vanília, hibiszkusz, kamilla, szeder illóolajok keveréke különösen finom illatot kölcsönöz ennek a magas minőségű terméknek.A sheavaj az afriakiak körében időtlen idők óta fontos testápoló és élelmiszer. Kontrollált biológiai termesztésű sheavajat használunk. A sheavaj különlegessége a szokatlanul magas kísérőanyag tartalma mint a flavonoid, phytpsterol, nyomelemek, aromák és vitaminok. A flavonoid támogatja a bőrsejtek megújulási folyamatát. Az E-vitamin véd az idő előtti sejtöregedéstől. Az A-vitamin vitalizálja a bőrfolyamatokat. A Phytosterol támogatja a vérellátást és a gyógyító allantion is megtalálható a sheavajban.

Különleges védelem

Az Afrikából származó sheavaj és kókuszvaj alkotja a BIOEMSAN testvaj főbb alkotóelemeit ami keveredik a kókusz finom illatával. Ezenkívül esszenciális olajok keveréke is megtalálható benne mint a vanília, hibiszkusz csíra,kamilla cédrusfa amelyek finom illatot kölcsönöznek ennek a kiváló minőségű terméknek. Afrikában a shea vajat már évtizedek óta használják testápolásra és ételként is egyaránt. A zsírt a trópusi shea fa magvaiból nyerik ami átlagosan 15 méterre nő meg. A mi esetünkben a magvak Burkina Fase-ból származnak. A kiválogatott magvak alapos ökológiai ellenőrzésen mennek át aztán átpréselik őket és illatuk és sötét színük miatt szagtalanítva és fehérítve vannak úgy, hogy eközben semmilyen értékes alkotóelem nem vész kárba. A sheavaj különleges jellegzetessége hogy szokatlanul magas fokon társul a zsírállománnyal mint a flavonoidok és a phytosterolok aromák és vitaminok. A kozmetikai szektorban a társított zsíroknak az állománya mint „non saponifiable” .Mint például köztudott az is hogy a flavonoidok támogatják a bőrsejtek megújulását. Az E vitamin ellenzi és védi az úgynevezett szabad gyököket amelyek felelősek az idő előtti sejtöregedésért. Az A vitamin vitalizálja a bőr hormonális folyamatait és a phytosterol stimulálja a vérkeringést. Ezenkívül az allantoin elősegíti a sebek gyógyulását. Fekete nadálytő is megtalálható ebben a különleges testvajban amely szintén tartalmaz sheavajat. A BIOEMSAN testvaj kiváló az összes típusú bőr ápolására. Simává és rugalmassá teszi azt és a bőr nedvesség tárolását és ellenállását is segíti. Alkalmazás Tekerje ki a testvajat majd húzza végig a tiszta bőrön majd alaposan masszírozza be a bőrébe.A test hője által puhává válik a testvaj a bőrön. NE hagyja a napon mert elolvad! A termék magas E vitamin tartalma az organikus zsírokból származik,Az esszenciális olajok gondoskodnak a termék tartósságáról. A meleg hónapokban a testvaj puhává válhat ezért javasoljuk hogy ebben az időszakban tárolják hűtött helyen.

Összetétel:
BUTYROSPERMUM PARKII* (shea vaj*), COCOS NUCIFERA* (coconut oil*), CERA ALBA* (beeswax*), THEOBROMA CACAO* (cocoa butter*), CLAY ILLITE (EMX ceramic powder), SALT (EM sea salt), AROMA* (blend of essential oils*), limonene**,linalool**,farnesol**,benzyl benzoate**.

*=kontrollált biogazdálkodásból;

**=illóolajok alkotóelemeként
Nem tartalmaz szintetikus emulgeálószert, aromát, színezékeket és tartósító anyagokat.