Legolcsóbb ajánlataink Piros Smartflex tortaburkoló massza termékre
A piros Smartflex tortaburkoló massza segítségével nemcsak finom, de káprázatos tortákat készíthetsz!
Gyönyörű élénk piros színét nehéz lenne házi fondant festéssel lepipálni.
A fondant massza könnyen nyújtható és simítható, így akár kezdő háziasszonyok is bátran nekiláthatnak a tortaburkolásnak.
Könnyen formázható, fondant kiszúrók segítségével gyönyörű tortadíszeket készíthetsz belőle!
Amellett, hogy ez a kiváló minőségű fekete fondant massza könnyen nyújtható, nem ragad és nem szakad, rugalmas, finom vaníliás íze van.
1 kg tortaburkoló massza 1 db nagyobb torta (26-28 cm-es kerek vagy A4-es méretű szögletes torta) burkolásához elég. (Így egy kicsi maradni fog belőle.) Vagy beburkolhatsz vele 2 db kisebb (16-18 cm átmérőjű) tortát.
A Piros Smartflex tortaburkoló massza használata tortaburkoláshoz:
- Egy szilikon nyújtólapot előkészítünk. Megszórjuk étkezési keményítővel .
- A tortaburkoló masszát kézzel átgyúrjuk rajta.
- Fondant nyújtó segítségével kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk. Tetejét megszórjuk kevés étkezési keményítővel és fondant simítóval tükörsimára egyengetjük. Majd ismét kicsit nyújtjuk és ismét kicsit egyengetünk rajta. Ezt addig ismételjük, amíg a tortaburkoló el nem érte a kívánt vastagságot (3-5 mm).
- A kinyújtott fondant masszát sodrófára tekerjük és a torta szélétől indulva óvatosan a krémmel bevont tortára tesszük, ügyelve arra, hogy elegendő kinyújtott fondant massza jusson a torta oldalára is.
- A torta közepétől indulva símító segítségével körkörös mozdulatokkal sima felületet alakítunk ki a tortán. Kezünkkel óvatosan a torta oldalához igatítjuk a kinyújtott fondant masszát.
- A lenyúló részeket levágjuk.
A piros Smartflex tortaburkoló massza tárolása:
- Javasolt tárolás: 16-23 ºC hőmérsékleten, fénytől védett, száraz helyen.
- A megmaradt fondant masszát légmentesen, az eredeti csomagolásába (zacskóba és vödörbe is) visszazárva tárold
- Nem kell hűtőbe tenni!
Összetétel: cukor, glükóz szirup, ivóvíz, növényi zsír (kókusz, hidrogenizált pálmamag), módosított keményítő (burgonyakeményítő), sűrítőanyag (xantángumi), eper piros ételfesték (glicerin, propilénglikol, színezék E129, emulgeálószer E551, aroma, tartósítószer (kálium-szorbát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav)
Felhasználási javaslat: Torta burkoláshoz, figurák és egyéb cukrászati díszítő munkák készítéséhez.
Allergén információk: Allergéneket nem tartalmaz.