Amikor nyáron az almák már szépen megsötétedtek és telten, lédúsan csüngenek a fákon, elérkezett az idő, hogy a Pödör megkezdje a finom alma balzsamecet gyártását, mégpedig a legjobb, legzamatosabb gyümölcsökből. A fahordókban gondosan érlelt alma édes-savanykás íze olyan, akár egy szimfónia az ízlelőbimbók számára. Bízzon a Pödör szigorúan ellenőrzött minőségében és sokéves tapasztalatában! Balzsameceteinket tárolja mindig lezárt palackban, sötét helyen! Ilyen körülmények között szinte korlátlan ideig fogyaszthatók.
Az üveg alján esetleg összesűrűsödött üledék a jó minőség jele – használat előtt egyszerűen csak rázza fel ezt a szűretlen gyümölcsecetet, és adja át magát az intenzív, összetéveszthetetlen íz élvezetének. Az almában található értékes tápanyagok az alma balzsamecetben is jelen vannak. Az A, B1, B2 és B6 vitamin az erős immunrendszer és a szép bőr záloga, amellett javítja az anyagcserét. A balzsamecet egészséges savtartalma az emésztőrendszerre is kedvező hatással van, és erősíti a kellemes jóllakottság érzését.
Alma gyümölcsecet és almasűrítmény.
100g termékben:
Energia 425kJ /102kcal
Zsír 0g
amelyből telített zsírsavak 0g
Szénhidrát 25g
amelyből cukrok 23g
Rost 0g
Fehérje 0g
Só 0g
Az ecet fénytől védve, légmentesen lezárva tárolandó. Ilyen körülmények között gyakorlatilag korlátlan ideig megőrzi minőségét.
Az üveg alján leülepedő rostanyag természetes, nem minőségi hiba.
Szűretlen gyümölcsecet, ezért használat előtt rázzuk fel!
Ez a balzsamecet, ami valószínűleg az éttermekben is a legnépszerűbb, tökéletesen harmonizál a Pödör olajaival. Legyen az tökmag, kendermag, repce vagy mákolaj, egytől egyig fantasztikus párosítás az alma balzsamecettel - mennyeien finom például zöld salátákkal tálalva. Az alma balzsamecet különleges ízt kölcsönöz számos ételnek, és pillanatok alatt fel lehet vele dobni egy levest, húst vagy zöldséget. A mi tippünk: Adjon pár csepp alma balzsamecetet az ásványvízhez, gyümölcsléhez vagy egy alkoholos italhoz, például pezsgőhöz, és a pompás, üdítő ízzel minden bizonnyal elkápráztatja vendégeit.