Clearspring Umeboshi Sós Japán Szilva 200g Clearspring Bio Umeboshi Sós Japán Szilva 200 g, Clearspring Organic Umeboshi egy fanyar, savanykás, sós pácolt ume szilva, mely már régóta elengedhetetlen része a japán konyhának és a népi gyógyászatnak. Az umebosi egy különleges, Japánból származó szilvafajta, amelyet megszárítottak, tengeri sóval pácoltak és 1-3 évig érleltek. Általában siszó-levéllel érlelik együtt, ez magyarázza jellegzetes piros színét. Az umebosi ehető magában is, vagy gabonafélék és zöldségek ízének javítására használják. Az umebosi-pépből fanyar, csípős ízű öntet vagy mártás és tea is készíthető. Az ume-bosiban harmonikus egyensúlyban vannak a jin és a jang tényezők. Az umebosi erősíti a beleket, és a rákban szenvedők rendszeresen fogyaszthatják. Összetevők: Ume szilva (83%), tengeri só , piros SHISO (perilla) levelek.