Fogamzássegítő, potenciafokozó

DRAGON POWER - 3 kapszula

4 100 Ft-tól

Legolcsóbb ajánlataink DRAGON POWER - 3 kapszula termékre

MIT VÁRHATUNK A SÁRKÁNY EREJÉTŐL?

- gyors felszívódást, 20-40 perc elteltével érezhető már a hatása

- azonnali hatást, mellékhatások nélkül.,

- kiemelkedő szexuális teljesítményt,

 

HOGYAN MŰKÖDIK?

A véráramlást megnövelve a pénisz szöveteire hat, ezzel elősegíti a teljes és hosszan tartó erekciót, Soha nem tapasztalt szexuális vitalitást okoz és még a méretre is kedvező hatással lehet. Elnyújtó hatása révén pedig segít a korai magömlés elkerülésében, hosszan tartó együttlétet biztosít. Rendszeres alkalmazásával többszöri aktusokra is képes lesz, akár több napon keresztül is.

 

 

ALKALMAZÁSA:

Naponta 1 kapszula, étkezés előtt kb. fél órával, bő folyadékkal lenyelni. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

ÖSSZETEVŐK

Maca gyökér por, zselatin, Fűrésu Pálma kivonat, Panax Ginseng kivonat, Rhodiola Rosea kivonat, E172.

Hatóanyag tartalom napi adagban (1 kapszula):

Összetevők Aktív hatóanyag Mennyiség
Maca (Lepidium Meyenii)   300 mg
Fűrész Pálma (Serenoa Rrepens) Fatty Acid 60 mg/27mg
Panax Ginseng Ginsenoside 20 mg/1mg
Rhodiola Rosea Lignum rhodium Rosavin 20 mg/0,6 mg

 

Forgalmazó: Vital Life Medical Kft

Származási hely: orgalmazó: Kína

 

FIGYELMEZTETÉS!

Magas vérnyomás, szívpanaszok, rossz közérzet esetén mellőzze a termék szedését. Nem javasolt a bevétele 18 éves kor alatt. Gyógyszeres kezelés, vagy krónikus betegség esetén a használat előtt konzultáljon orvosával.

 

EGÉSZSÉGÜGYI FIGYELMEZTETÉS!

 A VitaliMax, VitaliMan és a PotenciaKirály

webáruházainkban a LEGTÖBB EMBERNÉL BEVÁLT TERMÉKEKET forgalmazzuk csak és a LEGTÖBB KEDVEZMÉNYT biztosítjuk. A forgalmazott étrend-kiegészítők hatása azonban egyénenként (a probléma súlyosságától, fizikai és mentális állapottól függően is) eltérő lehet és nem garantált. Az étrend-kiegészítőknek klinikai vizsgálatokkal IGAZOLT HATÁSUK NINCS, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük. A termékleírásban szereplő hatás csupán feltételezés és nem kijelentés. Ezekért az információkért cégünk semmilyen felelősséget nem vállal.

 

Az ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK NEM GYÓGYSZEREK! Nem betegségek gyógyítására hozták létre őket, hanem bizonyos hiányállapotok (vitaminok, ásványi anyagok) kiegyensúlyozására, az étrendből hiányzó anyagok pótlására, esetleg speciális étrenden lévők (fogyókúrázók) táplálkozásának kiegészítésére. A vitaminok, étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet, az egészséges életmódot, a kezelőorvost, és a megfelelő kezelést.  T O V Á B B...