Natura Zabpehelyliszt 500g Felhasználható pudingokhoz, krémekhez, ételek besűrítésére. A zabból készített különböző finomságú liszteket,- az őrlési finomság, illetve az alkalmazott szitaméret miatt más-más néven, de megközelítően azonos szemcsefinomsággal (350-450 mikron) forgalmazva - ételekbe keverhetjük, vagy bármilyen pékárút, illetve otthoni konyhatermékeket (palacsinta, lepények, ételek besűrítése, kenyér, pogácsa...) kiegészíthetünk vele. Figyelembe kell venni, hogy a zab önmagában sikérmentes, ezért a pékárúkat ki kell egészíteni egyéb sikértartalmu lisztekkel, vagy tegyünk hozzá NATURA búzasikért (vagy másnéven szeitánt, magyarul búzahúst). Gyártó: Dénes-Natura Kft. Felhasználható fürdővízbe keverve a vízcsap alá tartott zokniban néhány evőkanálnyi zablisztet áztatunk és ebben a fürdővízben megfürödve, utána a zoknival a bőrt bedörzsöljük, hogy puha és selymes legyen. A NATURA zabtermékek sorában található zabkenyérliszt, háromgabonás kenyér és süteménypor. A zabliszt vízes keveréke önmagában erősen ragad, illetve nyálkás, csúszós.Ez a tulajdonsága azonban a gyomorban előnyösen hasznosul, mivel a nyálkaképző hatás a gyomorfalat védi.(Ránky E) Közérdeklődésre számíthat a zabpehelyliszt akkreditált laboratóriumban készült analízise. A minta laboratóriumi kódszáma 14888. Zsír 6.2 m/m Szénhidrát (szacharózban kifejezve) m/m 71.3 Nyers fehérje m/m 9.2 Energia Kj/100 g 1669 (számított)