A Manju kedvező hatása szervezetünkre
-
100%-ban
természetes anyagokból épül fel
-
erősen
vitalizáló hatású
-
nagy
mennyiségben tartalmaz nyomelemeket, vitaminokat, enzimeket
-
könnyen
felszívódik
-
méregtelenítő
hatású
-
káros
mellékhatása nincs
-
Mi a Manju
A Manju az EM bázisán,
kifejezetten emberi fogyasztásra kifejlesztett készítmény, egy rendkívül
hatékony ital az egészség megőrzésére és visszanyerésére.
Rizskorpa, tengeri hínár és papaya – egy japán professzor által elkülönített –
effektív mikroorganizmusokkal végzett fermentációja után kerülnek kivonásra
azok a rendkívül értékes anyagok, amelyeket ez a több mint 80 fajta pozitív
mikroorganizmus termelte kivonat tartalmaz. Nagyon intenzív hatású, rendkívül
sokféle antioxidáns, kb. 40 féle nyomelem, vitaminok és még más bioaktív
anyagok ötvözete. Mesterséges vitaminok, vegyi adalékok (E… stb.) nincsenek
benne. Ezen összetételénél fogva rejlik benne az az erő, mellyel képes
megállítani az emberi szervezetben beindult láncreakciókat, melyeket az
aktivált, agresszív oxigén indít be.
Mi a Manju összetétele?
-
víz 65%
-
rizskorpa 12%
-
Teljes
őrlésű rizs 10%
-
friss papaya
gyümölcs 8%
-
tengeri
moszat 5%
10 ml Manju az alábbi
antioxidánsokat tartalmazza
-
α-tokoferol 12,8
mg
-
γ-orizonol 7,5
mg
-
likopin 6,2 mg
-
flavonoidok 1,7 mg
-
ubikinonok 2,2 mg
Tartalmaz
továbbá bioaktív anyagokat, mint pl. NAD, NMN, L-alanin, L-glutamin, valamint
peptideket és 40 féle nyomelemet.
Hogyan hatnak az
antioxidánsok?
Az
emberi szervezetben keletkező szabad gyökök elégeti a lipoidokat, degenerálják
a fehérjéket, enzimeket deaktiválnak és nukleinsavakat bontanak le. Főleg ezek
azok a fiziokémiai változások, amelyek a betegségeket és az idő előtti
öregedést okozzák.
Az antioxidánsok úgy hatnak, hogy gátolják a daganatsejtek kialakulását, vagy
megsemmisítik azokat azáltal, hogy lecsökkentik a természetes falósejtekkel
szembeni ellenálló képességüket. Egyben növelik a falósejtek immunitási fokát,
védekező erejét. A T-sejt termelődését segítik, miáltal megnövelik a szervezet
betegségekkel szembeni ellenálló képességét, valamint fokozzák a sejtképződést
is.
Miért
egyedülálló a Manju?
A
Manju aranyszínű, szagtalan, átlátszó folyadék, melynek számos fiziokémiai
jellemvonása van. Főleg ennek révén képes az emberi szervezet nagyon könnyen
felvenni, felszívni a Manjuban lévő antioxidánsok, bioaktív és ásványi anyagok
sokaságát.
A Manju segíti a szervezet öngyógyító folyamatait, és fokozza a természetes
védekező mechanizmusainak hatékonyságát.
A Manjunak semmilyen káros mellék- és utóhatása nincs.
Mivel a szervezetre gyakorolt pozitív hatása igen erős, több helyen komolyan
megkezdődött hatásmechanizmusának orvosi kutatása, és terjedőben van a
használata.
Hogyan
alkalmazzuk a Manjut?
Az
alkalmazást kis mennyiségekkel kezdjük, bő folyadék bevitele mellett, hogy a
szervezetet ne érje sokkhatás. A fogyasztás kezdetén az érzékenyebb
pácienseknél felléphetnek méregkiválási jelenségek. Ritka esetben átmenetileg
előfordulhat láz, hidegrázást, ízületi fájdalom, vagy valamilyen nem veszélyes
bőrelváltozás. Az ilyenektől nem kell megijedni, mert ezek nem káros
mellékhatások és rövid idő után eltűnnek. A gyógyulás jeleiként kell tekinteni
őket. (Ilyen jelenség a megfázás esetén a köhögés, váladékképződés, láz esetén
az izzadás, vagy az emésztőszervi betegségeknél a hasmenés vagy a hányás.) Ha
jelentkezne valamely kísérőjelenség, ne riadjunk meg. Esetleg feküdjünk ágyba
egy kis időre. A kezdeti kísérőjelenség mértéke főleg az adott betegség fajtájától
és súlyosságától függ. Az ajánlott adagolás mellett ki kell tartani, azt
legfeljebb csak kis mértékben csökkentsük. Egy vagy két hét elteltével az
adagot emelhetjük. A kezelés során 2-3 alkalommal következhet be visszaesés -
ami alatt erős légzés, hőemelkedés, szívdobogás léphet fel – amely esetén
óvatosan csökkentsük a napi adagot. Néhány hónap elmúltával szemmel látható
„megfiatalodás” történik. Ezután összesen 10-40 ml Manjura lesz szükség, amely
a továbbiakban stimulálja az egészséget.
Mi az ajánlott
fogyasztási mennyiség?
-
Súlyosabb megbetegedéseknél naponta
3-szor 15-25 ml
-
enyhébb esetekben naponta
3-szor 10-20 ml
-
megelőzésre naponta
2-szer 10 ml
A
manju más italokkal történő keverése nem csökkenti a hatást. Fogyasztható
önmagában, vízzel, teával, kávéval, gyümölcslével keverve.
Hogyan tároljuk?
Felbontás
után hűvös, de nem hűtött, sötét helyen tároljuk. Ideális tárolási hőmérséklet:
15-20°C. Közvetlen napsugárzásnak ne tegyük ki. Ha üledék keletkezne benne,
vagy levegő részecskéket lehetne látni, azok nem jelentik a készítmény
megromlását. A palack kinyitásakor a benne lévő folyadéknak nem sazbad
kellemetlen szagot árasztania. Mivel nem tartalmaz semmilyen tartósítószert,
ezért a felbontott palack tartalmát 2 hónapon belül fel kell használni.
Fogyasztható a dobozon és a palackon jelzett időpontig (nap/hónap/év).