Női kozmetika

Dr. Hauschka Fénypúder - Limitált kiadás KIFUTÓ

6 950 Ft-tól

Legolcsóbb ajánlataink Dr. Hauschka Fénypúder - Limitált kiadás KIFUTÓ termékre

Fénypúder

Az "Őszi hangulat" dekor kollekcióból megismert régi ismerős. A ragyogó sugárzás eléréséért vigye fel a kiemelésre szolgáló Fénypúdert az orcákra, valamint a halántéktól a szemöldök fölötti részig. Bársonyos fénypúder, lezárást és védelmet biztosít anélkül, hogy elzárná a pórusokat.  

Kiszerelés: 5 g

Minősítés:

100%-ban natúr vagy bio dekorkozmetikumok, NATRUE minősítéssel. Az ásványi pigmentek, valamint a gyógynövénykivonatok, olajok és viaszok megőrzik a bőr nedvességtartalmát és védik a külső hatásokkal szemben. A könnyű receptúrák a fény ragyogó tükörképét nyújtják. Ez egyedülálló színárnyalatokat eredményez, amelyek tökéletesen illenek az egyes arcszínekhez.

A termékek természetesen nem tartalmaznak szintetikus illatanyagot és tartósítószert, kőolajat, parabént, szilikont és PEG-t.

Ingredients:
Mica, Manihot Utilissima (Tapioca) Starch, Silk (Serica) Powder, Diatomaceous Earth (Solum Diatomeae), Silica, Anthyllis Vulneraria Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Fragrance (Parfum), Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Eugenol*, Citral*, Benzyl Alcohol*, Limonene*, Benzyl Salicylate*, Alumina, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891). * természetes éterikus olajok alkotórészei