Speciális élelmiszer

Barack 17 gyümölcszselet 35g

325 Ft-tól

Legolcsóbb ajánlataink Barack 17 gyümölcszselet 35g termékre

100% gyümölcstartalmú természetes édesség - élet-energia Bio termesztésből származó sárgabarack, mazsola és szeletenként kb. 17 db barackmag, édes és keserű vegyesen. „Csak maga a Természet” Nem tartalmaz semmilyen adalékot, hozzáadott cukrot, tartósítószert, ízesítőt, aromát, színezéket, allergént. Gluténmentes, szójamentes, tejmentes, vegán, nyers, paleolit édesség. Mi van a Sárgabarackban? Antioxidánsok és nitriliozid (B17) – a sejtek védelméért, A vitamin – a szemnek, B vitaminok – az idegrendszernek, E vitamin és béta-karotin – a bőrnek, Kálium – a szívnek és a keringésnek, Kalcium és foszfor – a csontoknak és ízületeknek, Kén és olajsavak – a hajnak és a körmöknek, Rostok – a megfelelő emésztéshez, Vas – a vérképzéshez, … és energia a minden napokhoz. B17 vitamin, az Amygdalin és a Laetril Az Amygdalint az orvoslás már az 1830-as évek óta ismeri. A keserűmandulából kivont vegyületet a római időktől a XX. század közepéig rendszeresen használták. A B17 részletes kutatását idősebb és ifjabb. Ernst Krebs végezte az 1930-as, 1950-es években. Azóta az Amygdalin szabadalmaztatott, félszintetikus változatát (Laetril) a világon többfelé használjak az alternatív daganat terápiák kiegészítőjeként. Dr. Krebs kutatásai szerint naponta minimum 100 mg B17 vitaminra van szükségünk. Sok élelmiszer tartalmaz kisebb mennyiségű B17 vitamint, de a legkönnyebben a sárgabarackmagból juthatunk hozzá. Egy szem édes barackmag 4-5 mg, a keserű 15-25 mg B17-et tartalmaz. Egészségmegőrző terápiára megfelelő táplálkozás mellett kb. 5 testsúly-kilogrammonként feltételezhetően egy édes mag elegendő, tehát egy kb. 75 kg-os ember, ha elfogyaszt nagyjából 17 édes magot, ezzel biológiailag elegendő B17 vitaminhoz jut. Diagnosztizált rákbetegek számára Dr. Krebs is 30-35 barackmagot ajánl naponta, a megfelelő táplálkozás mellett. A természetes megoldás Hunzák - Pakisztánban, a Karakorum magas hegyvidékén élő Hunza-völgyben élő emberek magas életkorukról híresek, sokan közülük több mint száz évig is élnek. Életmódjuk szerves része a hegyekben termő sárgabarack mindennapos fogyasztása. A barackmagot és a gyümölcsöt többnyire együtt fogyasztják, így hozzájuthatnak a szükséges vitaminokhoz és a gyümölcsrostok tisztító hatása is érvényesül. Ezzel a módszerrel lehetetlen egyszerre túl sok barackmagot enni. A Hunzáknál a barack mindennapi táplálkozásuk részét képezi és étkezés után, desszertként sokszor 40-50 barackmagot is elrágcsálnak, mégis (vagy talán éppen ezért) jó egészségnek örvendnek. Dr. Krebs mindig emlékeztetett arra, hogy megelőzési célzatra a B17 vitamin nyers formája (pl. a sárgabarack magbél) jobb, mint a finomított forma. (Ez igaz minden más táplálékra is!) A magbél gazdag és természetes forrása a B-17 vitaminnak, olyan természetes anyagokat is tartalmaz, amelyek a vegyileg előállított B-17 készítményekben nem találhatók meg. A gyümölcshús és a magolaj nem tartalmaz B17 vitamint. forrás: G. Edward Griffin: A Világ rák nélkül – A B17 vitamin története(Vitafreenet kiadó 2011.)