Steviával édesített belga csokoládé különlegesség. Belga étcsokoládé növényi édesítőszerrel Összetevők: kakaómassza, rostok (dextrin, inulin, oligofruktóz), édesítőszer (eritrit, szteviol glikozidok), kakaóvaj, emulgeálószer (szójalecitin), természetes vanília aroma. Nagyobb mennyiség fogyasztása hashajtó hatású. Kakaó szárazanyag: legalább 55% Tejfehérjét, búzát és mogyorót feldolgozó üzemben készült. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Átlagos tápérték (100g termékben): Energiatartalom: 1722kJ/411kcal Fehérje: 5,2g Szénhidrát: 18,6g, ebből poliolok: 9g, cukrok: 3g Zsír: 34,5g, ebböl telített zsírsavak: 21,6g Élelmi rost: 35g Nátrium: 0,005g Nettó tömeg: 85g Tárolás: száraz, hűvös helyen (12-20°C között)