Natúr Fekete Áfonya Lekvár 200g Magas gyümölcstartalommal, cukor és édesítőszer hozzáadása nélkül, erdei fekete áfonyából, kíméletes eljárással, (forralás nélkül) készült házi lekvár. Összetevők: fekete áfonya, gyümölcsvelő, pektin, tartósítószer: kálium szorbát Felbontás után hűtve tárolandó. Gyártó: Papp Miklós kistermelő Kiemelkedő magas a kálium tartalma, van benne továbbá kalcium, vas, magnézium, mangán, cink, kén és foszfor. Ezen kívül tartalmaz különféle gyümölcs-savakat (pl.: almasav, citromsav), cukrot, pektint, flavonoid- és iridoid vegyületeket, termése pedig antociánokat (mirtillin), C-, B1 vitamint, valamint az A-vitamin provitaminját a niacint. Kiszerelés: 200g Összetevők: erdei fekete áfonya, almavelő, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát 100 g termék 85 g gyümölcs felhasználásával készült (60 g fekete áfonya 25 g alma) összes cukortartalom: 25 g / 100 g Napfénytől védve tárolandó! Felbontás után hűtve tárolandó! A fekete áfonya lekvár pikáns íze miatt kedvelt, amely mind a deszertekhez, mind pedig a húsokhoz kivételes élményt nyújt. A népi gyógyászatban temérdek jótékony hatását tartják számon, amelyről bővebben írunk is a termék alatt. A lekvárt kíméletes eljárással készítjük, ügyelve arra, hogy a sok vitaminok és ásványi anyagok (pl. A-, B1-, C-, D-vitamin, vas, magnézium, kalcium, mangán, cink, kén, foszfor) benne maradjanak.