6 db ropogós héjú, belül puha, omlós zsemle alapanyaga, melyhez csak tojás, zsiradék és víz hozzáadása szükséges. MEGÚJULT ÖSSZETÉTEL! Kevesebb tápióka keményítő, ez által jelentősen csökkent a szénhidrát tartalom. Magasabb rost tartalom, mely lassítja a szénhidrátok felszívódását. A változtatással levegősebb, könnyebb a tészta, puhább és tovább frissen tartható. A zsemlék fagyaszthatók. Csökkent szénhidrát tartalom: 1 kisült zsemlében csak 7 gramm. 100 g alapanyag 40 g szénhidrátot tartalmaz. Tájékoztató adatok. A csupán 2 db tojásnak köszönhetően a kisült zsemlének nincs markáns tojás íze, így azoknak is kiváló végeredményt nyújt a keverék, akik a maglisztekkel készült sós pékárukban ezt nem kedvelik. A legkiválóbb alapanyagokból készült semleges ízvilágú zsemle süthető belőle.A keverékben a finomabb ízvilág elérése érdekében a szúrós ízű szódabikarbóna helyett gluténmentes sütőport használunk. Hűtőben napokig eltartható, megőrzi frissességét. Fogyasztás előtt sütőben 2-3 perc alatt újra ropogóssá tehető. Elkészítés: 2 db tojáshoz keverj fél dl vizet és 3 ek. olvadt zsiradékot/olajat. A zsemleliszttel keverd egyenletesre. 10 perc pihentetés után besűrűsödik. Vizes kézzel formázd kívánságod szerint, keresztben vágd be, majd sütőpapíron süsd 180 fokon kb. 25 percig. Magokkal hintheted a tetejét. Hűtőben napokig eltartható. Összetevők: szezámliszt, tápióka keményítő, mandulaliszt, lenmagpehely, gluténmentes sütőpor, útifűmaghéj, himalaya só, citromsav Súly: 160 g Kézműves termék!