Kiválóan alkalmas kenyér helyettesítésére, bagett és zsemle sütésére! Nem tartalmaz: szénhidrátot cukrot glutént olajos magőrleményeket keményítőt szóját tejterméket-tejszármazékot Összetevők: élelmi rostok (cellulóz), tojáspor, tojásfehérjepor. Sűrítőanyag: útifűmaghéj, konjac liszt, xantán, édesítőszer: eritrit, Szárított paradicsom (2%), morzsolt bazsalikom, Térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogénkarbonát (szódabikarbóna), szárított élesztő; Savanyúságot szabályzó anyag: GDL (glükono-delta-lakton), citromsav Alaprecept: Hozzávalók: 175g NoCarb B&B 40 ml olaj 340 ml víz Elkészítés: A hozzávalókat összedolgozzuk, nedves kézzel 3-4 zsemlét, vagy 2 bagettet formázunk, majd előmelegített sütőben 180 fokon 35-40 perc alatt készre sütjük (a sütési időt a sütő befolyásolja)!