Összetevők: Tápióka keményítő, batáta liszt, só, paprika, hagyma, curry (kurkuma, koriander, görögszénamag, sárgarépa, só, gyömbér, mustármag, római kömény, cayennebors), őrölt fokhagyma, zöld fűszerek (oregánó, majoránna, rozmaring, kakukkfű, borsikafű, zsálya, bazsalikom, petrezselyem), őrölt bors, szerecsendióvirág Felhasználási javaslat: Sajtos-kókusztejszínes csirkemell Hozzávalók (4 adaghoz): 80 g Szafi Reform PoralapTejszínes - sajtos csirkemellhez 800 g csirkemell filé (vegetáriánusoknak, vegánoknak: nyers brokkoli, karfiol) 0,5 dl. víz 4 dl. kókusztejszín (pl. cocomas) 20 g citromlé 200g reszelt sajthelyettesítő (tejfogyasztóknak hagyományos sajttal is készíthető, de akár el is hagyható) Elkészítés: A csirkemellet vágjuk kis kockákra. Keverjük ki a szószalapot, a kókusztejszínnel (pl. Cocomas), a vízzel, és citromlével. Majd ebbe a sűrű krémbe forgassuk bele a kockázott csirkemellet. A reszelt sajt felét tegyük egy jénai tál aljára, majd erre öntsük a szószos csirkét, és szórjuk meg a sajt másik felével. Előmelegített sütőben 180 fokon, 50 percig süssük, fedő nélkül.