Speciális élelmiszer

VIOLIFE NÖVÉNYI SAJT PIZZÁHOZ OLVADÓS, 200 g

695 Ft-tól

Legolcsóbb ajánlataink VIOLIFE NÖVÉNYI SAJT PIZZÁHOZ OLVADÓS, 200 g termékre

Violife pizzához 200g Új receptúra, tartósítószer nélkül! Ízletes növényi alapú, olvadós sajt pizzához. Tejmentes, laktózmentes, szójamentes, pálmaolaj mentes, gluténmentes termék. Violife pizzához 200g Növényi alapú, olvadós sajt pizzához. Összetevők: víz, kókuszolaj (21%), keményítő, módosított keményítő, tengeri só, növényi aroma, olíva kivonat, B12 vitamin színezék: béta-karotin Tápanyagtartalom 100 g-ban adagonként/30 g RI Energia 1130kJ/270kcal 339kJ/81kcal 4% Zsír 21 g 6,3 g 9% - amelyből telített zsírok 19 g 5,7 g 28% Szénhidrát 21 g 6,3 g 2% - amelyből cukrok 0 g 0 g 0% Fehérje 0 g 0 g 0 % Só 2,2 g 0,7 g 12% Vitamin B12 2,5 mg 0,8 mg 32% Tejmentes, laktózmentes, szójamentes, pálmaolaj mentes, gluténmentes. Javasolt tárolási hőmérséklet: +2 - +8°C Felbontás után fogyassza el 5 napon belül. RECEPT: Szafi Free EXPRESSZ sajtos szélű pizza (gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, élesztőmentes) Kelesztés nélküli sajtos szélű gluténmentes pizza recept Nagyon egyszerűen elkészíthető, és nagyon-nagyon finom lesz a végeredmény, íme: Tészta hozzávalói: 120 g Szafi Free Expressz lisztkeverék (Szafi Free Expressz lisztkeverék ITT! 2 g Hiamlája só (Naturganik himalaya só ITT!) 10 g almaecet (almaecet ITT!) 150 g víz +2 g Szafi Free Expressz lisztkeverék a gyúráshoz és nyújtáshoz Ízlés és diéta szerinti sajt pl. Violife növény sajt Ízlés és diéta szerinti feltét. (paradicsomszósz, stb.) Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Mérjük ki a vizet, almaecetet és öntsük egybe őket, keverjük el benne a sót, majd adjuk hozzá a lisztet, és jó alaposan gyúrjuk össze. Pihentessük 10 percig a tésztát. Béleljünk ki sütőpapírral egy tepsit. Ha letelt a pihentetési idő, lisztes felületen gyúrjuk át a tésztát. Nyújtsunk belőle egy 26 cm átmérőjű körlapot. Vágjunk sajtcsíkokat, és tegyük körbe a pizzatészta széleire. Hajtsuk rá a tésztát a sajtra, nyomkodjuk jól rá a tésztát, hogy a sajt nem folyjon ki belőle (így 22 cm lesz a pizza átmérője). A szabadon maradt részt (a közepét) szúrjuk át sűrűn villával, hogy ne púposodjon fel sütés közben. Rakjuk be a tésztát elősütésre előmelegített sütőben 200 fokon 22 percre. Ezalatt készítsük elő a feltét hozzávalóit. Majd kenjük meg a pizzát paradicsomszósszal (pizzaszósszal), tegyük rá a feltétet és további 15 percig süssük. Tehát összesen 37 percig kell sütni. Mivel a pizzatészta maga Vegán, ezért vegán feltéttel készítve, egyszerűen készíthetünk hús és tojásmentes vegán pizzát is, zöldségekkel, íme: Megjegyzés: Ahhoz, hogy barnább színű legyen a pizza tészta (lsd. 1. fotó), fújjuk vagy le olajsprayvel (ITT RENDELHETŐ!) a pizzatésztát miután rátettük a feltétet és úgy süssük tovább!