Legolcsóbb ajánlataink Gyümölcs kiszúró termékre
Igazán egyedi tortát készíthetsz ha a díszítéshez gyümölcsformájú marcipánokat készítesz!
Ezzel a fondant kiszúrónak a segítségével profin elkészített szőlőfürtöt, epret, ananászt, cseresznyét, varázsolhatsz a sütemény tetejére!
Használata:
- A kinyújtott fondant vagy marcipán tetejét szórjuk meg étkezési keményítővel vagy porcukorral.
- Egy határozott mozdulattal helyezzük rá a kiszúrót és erősen nyomjuk be a tetejét, ezzel megkapjuk a gyümölcs mintáját,
- Ezután húzzuk ki a fondantból és nyomjuk meg a kiszúró végét, így könnyedén kivehetjük az elkészült díszt.
- A gyümölcsöket ételfesték géllel, felületi porfestékkel vagy ételfesték filctollal színezhetjük meg.
A kiszúrók mérete: ananász: 4,5cm,cseresznye: 5,5cm, eper: 5cm, szőlő: 5,5cm