Vitamin, táplálékkiegészítő

GAL Magnézium-biszglicinát 1620mg x 90 kapsz

4 310 Ft-tól

Legolcsóbb ajánlataink GAL Magnézium-biszglicinát 1620mg x 90 kapsz termékre

Sokféle magnéziumforma létezik, amelyek hasznosulásában lényeges különbségek mutatkoznak. Nem elég ismernünk a nevét egy jól hasznosuló formának, ugyanis az két lényeges dolgot nem árul el: Okoz-e számunkra laza székletet? Ha okoz, akkor máris kevésbé hasznosul… A másik, hogy „fully reacted”, azaz teljesen reagált forma-e? Ha nem, akkor a magnézium jelentős része nem az összetevőknél jelölt formában van, hanem szervetlen formában maradt. Termékünkben a magnézium a glicin aminosavhoz kötve van jelen kizárólag, azaz egy „fully reacted” szerves forma. Tapasztalatunk az, hogy még a kényes gyomrúaknak sem okoz laza székletet, sem egyéb problémát ez a forma. Adagolás: Napi 2-4 kapszula. Legjobb 1-et vagy 2-t lefekvés előtt, akár éjjeli gyomorégés esetén is segíthet, illetve az alvásban is. Összetevők: 100% magnézium-biszglicinát (“fully reacted”), zselatin (kapszulahéj) A magnézium előnyös hatásai röviden: Izommunka/sportteljesítmény javítása, izomgörcsök megelőzése, izomzat regenerációjának fokozása, immunrendszer serkentése, szív- és érrendszeri problémák megelőzése, meszesedés (kálcium lerakódás) elleni hatás, szívizomzat támogatása, jelentős stressz elleni hatás, jobb alvás, tisztább gondolkodás, energikusabb nappalok. Kinek érdemes a magnézium biszglicinát-formáját választani? A magnéziumra kényes gyomrúaknak, illetve azoknak, akik kapszulát jobban szeretnek szedni, mint folyadékban oldott port. A maximalistáknak azt ajánljuk, hogy este a biszglicinát-formát szedjék, 1 vagy 2 darabot lefekvés előtt. Napközben pedig a célzott C-vitamin bevitelüktől függően az L-laktát- vagy az aszkorbát (Magne-C)-formát. A cél pedig a napi 250-400mg elemi Mg-bevitel, illetve kevesebb is elég, ha vadhúsokat/puhatestűeket/lábasfejűeket, sütőtököt vagy quinoát sokat fogyasztunk (a csoki/kakaó és magvak Mg-tartalmát ne számoljuk a magas fitinsav-tartalmuk és egyéb felszívódást gátló összetevőik miatt).